A sörimádok zarándokhelyévé avanzsálódott az újjászületett Corvin-negyed központja, a budapesti Corvin sétány, ahol a Serfőző csapata 2015-től minden évben megszervezi szezonnyitó és szezonzáró sörünnepét – amikor csak teheti. Legyen tavasz vagy ősz, a Corvin Sörfesztivál biztos sarokpontja a sörszezonnak.

Szezonzáró Corvin Sörfesztivál 2023

Egyszerűen nagyszerű

A Corvin Sörfesztiválokban az a jó, hogy nem veszik túl komolyan magukat. A város szívében emberi léptékekkel csábít egy laza sörözésre, ahol a népszerű magyar kézműves sörök mellett kiemelt szerepet kapnak az import kis- és nagyüzemű sörök, melynek nagy része csapról kóstolható.

Képviseli magát Csehország, Belgium, Németország, Anglia, Lengyelország. Érkezik IPA, EPA, bak, stout, búza; csokis, chilis, gyömbéres és gyümölcsös; szűrt és szűretlen; világos, vörös, félbarna és barna – közel 30 kiállító tolmácsolásában.

A többnapos sörkánaán közepette megannyi finom sörkorcsolya, szaftos street food és füstös BBQ étel is tetten érhető, de még párlat- és rövidital különlegességek is megtalálhatóak.

Corvin Sörfesztivál
egy kellemes koradélután a Corvin Sörfesztiválon

A kísérő programok is egyszerűek: halk zene, előadások, sörkóstolók és sörivó versenyek. Néhány sörpremieren túl, főleg azok a gyártók sörei kaphatók, melyek sok-sok éve főzik söreiket, szortimentjük mindig fix, minőségük kiszámítható.

A belépés ingyenes, kötelezően megváltandó fesztiválpohár nincs, a kiállítók névsorát keresd az aktuális eseményen!

Corvin Sörfesztivál
sörivó verseny – női mezőny

Történeti áttekintés


Iszol te rendesen?

esemény italok érdekesség