Meglepetéssel indul 2023-ban a száraz november, hiszen a Borsodi Sörgyár ennek apropóján korlátozottan elérhetővé teszi az alkoholmentes Staropramen 0.0% sört. A portfólió többi tagjához hasonlóan a Staropramen 0.0% ízvilágában sem ismer kompromisszumot – tökéletesen átadja a testes cseh pilsner ízt, emellett alkoholmentes is. Az új termék november elejétől elérhető a készlet erejéig.

Alkoholmentes Staropramen

Magyarországon a fogyasztói igények folyamatosan nőnek az alkoholmentes sörök iránt, a Magyar Sörgyártók Szövetségének adatai szerint 2022-ben az alkoholmentes ízesítetlen sörök forgalma 9%-kal bővült. Ez a tendencia azt mutatja, hogy az alkoholmentes termékek egyre fontosabb szerepet töltenek be a fogyasztók életében, hiszen egyre többen fordulnak a tudatos életmód felé és keresnek mentes alternatívákat.

Ehhez a trendhez igazodva, a Borsodi Sörgyár idén év végén, a „száraz november” idejére bővíti alkoholmentes portfolióját, méghozzá a Staropramen 0.0%-kal.

Staropramen 0,0%

Spiegel György a Borsodi Sörgyár marketingigazgatója a bevezetés kapcsán elmondta:

Sokszor hangsúlyozzuk, hogy a portfóliónk bővítése során mindig a fogyasztók igényeit tartjuk szem előtt. Ezért láttuk elérkezettnek az időt, hogy Magyarországon is elérhetővé tegyük a Staropramen 0.0%-ot, amely a cseh sörök ízvilága mellett az alkoholmentes sörök előnyeit is biztosítja. Mindezt abban az időszakban, ami többek között a tudatosságról és az alkoholmentes termékek előtérbe helyezéséről is szól.

Egy olyan időszakban, amikor az élet napról napra egyre gyorsabbá és eseménytelibbé válik, az emberek olyan választékot keresnek, amely csökkentett mértékű alkoholtartalom mellett teljes ízt kínál, hogy a napi események, az aktív időbeosztás és a különböző alkalmak között könnyen el tudjanak igazodni.

A Staropramen 0.0% dobozos kiszerelésben, novembertől érhető el országszerte kizárólag az Interspar áruházakban, valamint a Spar online oldalán, a készlet erejéig.

Staropramen 0,0%
Staropramen 0,0%

Jellemzők – Staropramen 0.0%

A testes cseh pilsner alkoholmentes verziója az ízélményben nem köt kompromisszumot – a különleges sörfőzési eljárásnak köszönhetően a gyümölcsös íz, a gyógynövényes komlójegyek és a malátás kenyérhéj jegyek együttesen kiegészítik a cseh prémium pilseni sörökre jellemző ropogós kesernyés ízt, ezzel biztosítva a valódi cseh lager érzését. Akik kedvelik a klasszikus ízeket, azoknak az alkoholmentes Staropramen 0,0% kiváló választás lesz a száraz novemberi időszakra.

  • Típus: Non-Alcoholic Beer (alsóerjesztésű)
  • Kiszerelés: doboz (500 ml)
  • Összetétel: víz, árpamaláta, komló
  • Alkoholtartalom (ABV): 0,0%
  • Keserűség (IBU): N/A
  • Szín (SRM / EBC): N/A
  • Eredeti szárazanyag-tartalom (Balling): N/A
  • Származási hely: N/A
  • ÉrtékelésUntappd / RateBeer

Gyártó adatlap – Borsodi Sörgyár


Iszol te rendesen?

esemény italok érdekesség