A Tubi 60 egy fiatal és innovatív cég terméke, amely 2012-ben jött létre. Az ötletgazda testvérpáros – Hilal Tubi és Yanai Tubi – a 60-as évek izraeli hippikultúrájából merítette az ihletet, amikor az emberek az öröm és a szabadság életérzését keresték. És mivel idézhető ez leginkább elő legálisan? Bingó! Alkohollal.

Ugyanolyan bulizó fiatalok voltunk, mint bárki más a generációnkból. Azt azonban csalódottan tapasztaltuk, hogy a piacon kapható italok többsége nem szól másról, csak a profitról. Mi pedig olyan válogatott alapanyagokból kreált, jóízű italt akartunk fogyasztani, ami a minőséget helyezi előtérbe a mennyiség helyett. Olyan rövidet kerestük, amivel önfeledten végig bulizható az egész éjszaka.

A Tubi 60 a jeruzsálemi bárszcénából 2014-ben indult hódító útjára, ahonnan egyenes út vezetett Izrael buli fővárosaként is jegyzett Tel Avivba. Itt kultikus sikert aratott. Iszonyú gyorsan terjedt a híre, kb. egymásnak adták a tubis poharakat a helyi fiatalok és az átutazó turisták. És azok a külföldi rajongók, akik Izraelben járva fedezték fel a Tubit, vittek magukkal haza a bőröndjeikben is, eljuttatva hírét az egész világban.

Tubi 60

A Tubi 60 összetétele

A Tubi 60 egyedi ízét és illatát az izraeli falvakból és városokból származó gyógynövények keveréke adja. Ne tévesszen meg senkit a neve, az nem a benne található alkohol százaléktartalmára utal, mert az csak 40%, hanem az ital elkészítéséhez használt 60 különböző gyógy- és fűszernövényre. Ez a mai modernkori Izrael legmenőbb kóser itala.

A hosszú fejlesztési folyamatban tudósok, élelmiszer-szakértők és botanikusok vettek részt, akik mindannyian hozzájárultak az ital tökéletesítéséhez. A Tubi 60 egy citrus alapú likőr, ami kizárólag természetes összetevőkből készül, citrusfélékkel, gyógynövényekkel, fűszerekkel, fa- és virágkivonatokkal. Bár a pontos receptúra üzleti titok, néhány alkotóeleme ismert, így citrom, narancs, gyömbér, borsmenta, ánizs, kardamom, rózsabors, kurkuma, édeskömény, bazsalikom, sáfrány egész biztosan van benne.

Tiszta boldogság, folyékony eufória

Tudod, miért mondják sokan, hogy ez a valaha volt legjobb ital? Mert amikor csak Tubit iszol, az a legtisztább és legeuforikusabb részegséget okozza, amit valaha is átéltél. Ez nem csak egy ízvilág, ez egy érzés. Egy nagyon különleges érzés!

A Tubi 60 annyira különleges, hogy a szeszes italok egy teljesen új kategóriájának királyaként emlegetik. Szokatlan és megosztó: van aki ismeri és imádja, és van, aki még nem ismeri.

De egyre többen vannak a világban, akik megőrülnek ezért az italért. Már megjelenésében is szokatlan. Az összetevők szétválnak az üvegben, a mézszínű folyadék a tetejére emelkedik, az aljára pedig a fűszerek és a citrom pollenszerű sűrű keveréke telepszik -, de ha jól összerázzuk, és jégre öntjük, akkor minden íz összeáll és kiteljesedik.

A Tubi 60 egzotikus és fűszeres ízvilága önmagában, shotként is roppant izgalmas, de szinte bármilyen üdítőitalhoz keverhető, vagy készíthető belőle akár komplexebb koktél.

Tubi 60

Mivel érdemes keverni?

Bármivel, amivel csak szeretnéd.

A gyümölcsösebb, édesebb ízeket kedveled? Akkor trópusi gyümölcslével, limonádéval, mangólével, Sprite-tal vagy bármilyen ízesített üdítővel. Inkább a keserű vagy semleges ízeket kedveled? Akkor a Tubi-tonic vagy Tubi-szóda lesz számodra a tökéletes választás.

Hideg téli estéken próbáld ki, a Tubit egy nagy csésze teához kevered. Egyszerre meglepő és szuper finom.

Érdekességek a Tubi 60-ról

  • Az üvegen ez áll: Figyelmeztetés: az első pohár Tubi 60 után mindig többet akarsz.
  • Az Eagles of Death Metal zenekar tagjai 2017-es Tel Aviv-i turnéállomásukon csak ezt fogyasztották, és olyannyira elkerülte őket a macskajaj, hogy távozásukkor mindjárt magukkal is vittek belőle egy egész ládával.
  • A megnövekedett kereslet okán 2017-ben kezdték a Tubi 60-at exportálni. Izrael mellett az Egyesült Államokban, Kanadában, Mexikóban, Németországban, Svájcban, Norvégiában, Franciaországban, az Egyesült Királyságban, Romániában és Magyarországon forgalmazzák. 
  • Bár a Tubi 60 nem egy mindenki által ismert világmárka, de akkor is. Ha feltárcsázod a palackon feltüntetett ügyfélszolgálati számot: +972 054 8010710, akkor azt az ötletgazda testvérpáros egyike, Hilal veszi majd fel és vele beszélhetsz telefonon! Igen, minden Tubi 60 palackra ráírta a saját telefonszámát.
Tubi 60

Jellemzők – Tubi 60

Citrusos gyógynövény likőr. Folyékony eufória. Több mint alkohol. Elixír.

  • Típus: gyógynövénylikőr
  • Kiszerelés: palack (770 ml)
  • Összetevők: víz, alkohol, cukor, fűszerek, gyógynövények
  • Alkoholtartalom: 40,0%
  • Származási hely: Izrael
  • Gyártó weboldala: https://tubi60.com/

Iszol te rendesen?

esemény italok érdekesség