Bár a Viper hard seltzer volt a hazai piacon az első, egy egészséges versenyhelyzetet teremtve hamar megjelent a konkurencia, ezúttal a Borsodi Sörgyártól. A hard seltzer, mint új italkategória, esetükben a WAI Moment márkanévre hallgat. Természetesen ez is egy gyümölcsös ízesítésű alkoholos ital, viszont itt mindjárt három különböző ízben kínálnak választási lehetőséget az új trendekre érzékeny fogyasztóknak: a „Minty Lime Time” lime és menta, a „Crazy Berries” eper és áfonya, és a „Tropical Crew” mangó, papaya és ananász ízesítésű.

A WAI Moment egy 4%-os alkoholtartalmú hard seltzer. Természetes gyümölcsaromával ízesített italkülönlegesség, mely nem tartalmaz mesterséges színezéket, tartósítószereket. A sörhöz hasonlóan készül, azzal a különbséggel, hogy a WAI Moment alapjául szolgáló fermentált almaalapot szén-dioxiddal és természetes ízesítőkkel dúsítják.

Sure, Wai not? – életérzést közvetít

A világ felgyorsult, emiatt elmennek mellettünk a fontos pillanatok. Mikor a vízpartról csodáljuk a hullámokat. Mikor érezzük a nap melegét a bőrünkön. Mikor szabadnak érezzük magunkat, a szívünk pedig gondtalan. A Molson Coors Beverage Company csapata ezeket az érzéseket szeretné visszahozni a WAI Moment hard seltzerrel.

A wai hawaii nyelven vizet jelent, a moment pedig az önfeledt pillanatokra utal, amelyekre nem is olyan nehéz rátalálni. A hard seltzer egyszerűsége is ezt szimbolizálja. Ugyanis nem más, mint alkohollal és aromákkal megbolondított szénsavas víz. Ennyi.

És hogy mikor válaszd a WAI Momentet? Ha bulizol, vagy csak összeültök kipihenni egy hosszú hetet. Társasozáshoz vagy videojátékos estékhez a haverokkal. Ha a vízparton fekszel, vagy épp beveszitek a várost. Bármikor, ha a legjobbakkal kapcsolódsz ki.

Formában tart

A Molson Coors Beverage Company új itala kevesebb, mint 99 kalóriát tartalmaz dobozonként. Célcsoportja a fiatalabb, városi környezetben élő felnőttek.

Wai Moment hardseltzer
Wai Moment hardseltzer

Sergey Yeskov, a Molson Coors Beverage Company közép-kelet-európai régiójának igazgatója elmondta:

A projekt mögött álló nagyszerű csapatnak köszönhetően ma bemutatjuk a WAI Momentet – az újdonságnak számító alkoholos italt, ami tökéletesen kiegészíti majd a kiváló sörökből álló portfóliónkat. Egyértelmű törekvésünk, hogy a sörön túlmutató kategóriába lépjünk, és a WAI Moment egy újfajta élményt kínáljon a söreink kedvelőinek a közép- és kelet-európai piacon. A Molson Coors Beverage Company új trendek megteremtőjeként ismert világszerte, és arra törekszünk, hogy új alternatívákat tudjunk nyújtani, új területeket fedezzünk fel és világszerte lenyűgözzük fogyasztóinkat.

A hard seltzer az egyik legnépszerűbb újfajta ital a világon, folyamatos növekedést produkálva az amerikai piacon. A WAI Moment egyidőben kerül bemutatásra a közép- és kelet-európai régió fogyasztóinak.

Spiegel György, a Borsodi Sörgyár marketingigazgatója hozzátette:

Büszkék vagyunk rá, hogy az elsők között hozhatjuk el a hard seltzert a magyar fogyasztóknak. Örömmel ajánljuk minden társasági eseményhez, a végtelen nyár érzését kínálva.

Jellemzők – WAI Moment hard seltzer Minty Lime Time

Szénsavas alkoholos ital lime és menta ízesítéssel. A legjobb élményért jégre töltsd ki, és egy szelet szárított lime és mentalevél társaságában fogyaszd!

 • Típus: Hard seltzer
 • Kiszerelés: doboz (330 ml)
 • Összetevők: víz, erjesztett almalé, fruktóz, természetes lime és menta aroma, citromsav, aszkorbinsav, szén-dioxid
 • Alkoholtartalom: 4,0%
 • Származási hely: Belgium

Jellemzők – WAI Moment hard seltzer Tropical Crew

Szénsavas alkoholos ital természetes mangó, papaya és ananász ízesítéssel. Fedezd fel az egzotikus ízeket, amikhez mentát és rengeteg jeget ajánlunk!

 • Típus: Hard seltzer
 • Kiszerelés: doboz (330 ml)
 • Összetevők: víz, erjesztett almalé, fruktóz, természetes mangó, papaya és ananász aroma, citromsav, aszkorbinsav, szén-dioxid
 • Alkoholtartalom: 4,0%
 • Származási hely: Belgium

Jellemzők – WAI Moment hard seltzer Crazy Berries

Szénsavas alkoholos ital eper és áfonya ízesítéssel. Egy szárított narancsszeletet a poharad szélére, és persze rengeteg jeget ajánlunk a még több élményért!

 • Típus: Hard seltzer
 • Kiszerelés: doboz (330 ml)
 • Összetevők: víz, erjesztett almalé, fruktóz, természetes eper és áfonya aroma, citromsav, aszkorbinsav, szén-dioxid
 • Alkoholtartalom: 4,0%
 • Származási hely: Belgium

Iszol te rendesen?

esemény italok érdekesség