Válassza az Oldal lehetőséget

Kategória: sör

Nyitott Főzdék Napja

A Nyitott Főzdék Napja egy ingyenes programsorozat, aminek célja, hogy az érdeklődők megismerjék a közvetlen környezetükben működő sörfőzdéket, minél többet tudjanak meg a sörkészítés alapanyagairól, technológiáiról és a különböző sörtípusokról.

Olvass tovább

Soproni Óvatos Duhaj Mangó Ale

A Soproni Óvatos Duhaj Mangó Ale egy kellemesen frissítő, trópusi gyümölcsös sörkülönlegesség, melyben a háttérben meghúzódó sörösség mellett a mangó karakteres ízvilága adja a kiegyensúlyozott, harmonikus ízélményt.

Olvass tovább

Borsodi Friss 0,0%

Az alkoholmentes Borsodi Friss eddig citrom, grapefruit, bodza-citrom, málna-áfonya és körte-alma ízben volt elérhető. Ehhez csatlakozik idén az alacsony kalóriatartalmú görögdinnye-eper és az ananász-lime ízesítés.

Olvass tovább

Békésszentandrási kolbászos sör

Április 1-én új nemzeti hungarikum született Békésszentadráson! A Szent András Sörfőzdében többszáz kísérlet végeredményeként, a legmagasabb tudományos és technológiai háttérrel, a békési emberek évtizedes szakértelmével született meg a kolbász és a sör tökéletes házasítása, a Nemzet Aranya, ami a magyar ember valóra vált álma is egyben.

Olvass tovább

Peroni Nastro Azzurro 0.0%

Mostantól az olasz életérzés magyarországi kedvelőinek sem kell kompromisszumot kötniük, ha tudatos életmódjuk részeként alkoholmentes opciót keresnek: hozzánk is megérkezett az ikonikus Peroni márka alkoholmentes változata.

Olvass tovább

Heineken Silver

A Heineken Silver egy különleges sörfőzési folyamat eredménye, frissítő és könnyed, tökéletes élményt nyújtva azoknak, akik nem kedvelik a keserűséget.

Olvass tovább

Dreher Bitter Lager

Megérkezett a Dreher Bitter Lager, amely a Dreher Sörgyárak által főzött sörök között az eddigi legkeserűbb sör. A felhasznált háromféle komlónak köszönhetően a karakteres jellemzők ellenére is kiegyensúlyozott ízvilágot nyújt a fogyasztóknak.

Olvass tovább

O’hara’s sörök

Több mint 20 éve főzi Írországban dry stoutját az O’hara’s Brewing, amely a szigetország első számú craft sörfőzdéje. Magyarországon már három termékkel vannak jelen, amelyek közül a stout a főzde zászlóshajója.

Olvass tovább

Borsodi Világos

A Borsodi Sörgyár megújította Magyarország egyik kedvenc sörének receptúráját, és tisztán árpamalátából, komlóból és vízből főzi a Borsodi Világos sört. Az új recepttel még kiegyensúlyozottabbá válik a Borsodi jellegzetesen karakteres kesernyés íze és aranyló színe, melyet dús, finom pórusú hab koronáz.

Olvass tovább
Betöltés