Válassza az Oldal lehetőséget

Kategória: sör

Corvin Sörfesztivál

Kis- és nagyüzemi sörkülönlegességek, fesztiváli forgatag, szaftos sörkorcsolyák a Serfőző csapatával a Corvin sörfesztiválon, a Corvin sétányon. Egyre szebb, egyre jobb – szezonnyitó és szezonzáró!

Olvass tovább

Bitburger Festbier

Idén – limitált mennyiségben – Magyarországra is megérkezik az egyik legismertebb német, független sörfőzde Oktoberfest söre. A Bitburger Festbier egy vérbeli märzen, amely először néhány évvel ezelőtt, eredetileg az amerikai piacra készült, ám ott annyira sikeres volt, hogy rendre kerül belőle Európába is.

Olvass tovább

ANTL sörök a Drehertől

A történelmi főzőházától függetlenül működő Sörműhelyt épített a Dreher Sörgyárak, amely a kreatív receptek műhelye, egyben egy új magyar márka otthona. A vendéglátóhelyekre koncentráló ANTL sörmárka újraértelmezi a hagyományokat, és a vállalat alapítója előtt tiszteleg.

Olvass tovább

Dreher Áfonya

Új ízesített sörrel készül a Dreher Sörgyárak a nyárra. A Dreher Áfonya ízében a kellemesen fanyarkás áfonyát idézi, keserűsége pedig egy könnyű sörének felel meg.

Olvass tovább

Szent András Houdini

A Szent András Sörfőzde legújabb söre, a Houdini, egy magas alkoholtartalmú, erősen malátás, aszalt gyümölcsös ízkaraktereket hozó, hosszú érlelésű árpabor. Már az első kóstoláskor is furfangokkal, meglepetéssel vár, idővel megbűvöl, ámulatba ejt, akárcsak legendás névadója, a világ leghíresebb bűvésze és szabadulóművésze, a magyar származású Harry Houdini.

Olvass tovább

Borsodi Tropical Ale

A Borsodi Sörgyár egy különleges, limitált kiadású Ale-lel idézi meg idén tavasszal a trópusi nyarat. Ez a mangó, guava és maracuja ízek kombinációjával készülő, felsőerjesztésű Borsodi Tropical Ale, a készlet erejéig.

Olvass tovább

Kőbányai radler

Meglepetéssel jelentkezik az ízesített sörök kedvelőinek a mostanáig csak világos láger formában ismert Kőbányai. A magyar sörpiaci legenda egy grapefruit ízű 1,5%-os radlerrel és egy citrom ízű alkoholmentes termékkel lép piacra.

Olvass tovább
Betöltés