Válassza az Oldal lehetőséget

Kategória: párlat

Gemenc Bronz Whiskey

A 60% kukorica és 40% árpa összetételű Gemenc Whiskey a Horizont Sörfőzde Prémium, Night Shift Barleywine 2021 sörének a hordóiban került utóérlelésre. A 0046-os whiskey 2019 márciusában került lepárlásra, majd 2021 márciusában került a sörös hordókba.

Olvass tovább

Cseles

A Cseles egy felnőtt szörp. Első ízvariánsa egy alkoholos, meggyes, szegfűszeges, fahéjas szirup – ízében kis csavar, csipetnyi csel -, amit 1:6 arányban tanácsos szódával felhúzni, majd citromkarikával, jégkockával, szívószállal kínálni.

Olvass tovább

Whisky Show

A világszerte népszerű whisky bemutatók magyarországi változata az évről évre megrendezett Whisky Show, ahol több száz whisky és érlelt párlat kóstolható.

Olvass tovább

Opera Vodka

Az Opera Gin után itt az Opera Vodka. Az Első Magyar Gin Manufaktúra most egy másik spirit kategóriában indít kiemelkedő minőségű terméket, hogy újabb szegmensben hódítsák vissza a magyar közönség bizalmát a nemzetközi prémium márkáktól.

Olvass tovább

Öreg Gin

Kézműves gin, 14 fűszer hozzáadásával, tradicionális rézüstben főzve, grátisz epres verzióban. De mitől öreg, ha ízében friss?

Olvass tovább

Bulldog gin

A briteket meghódította, most a magyarokat győzné meg a Bulldog gin arról, hogy ha a tradíciót öntörvényűséggel és újító szellemmel dobjuk fel, tökéletes összhangot kapunk végeredményként.

Olvass tovább
Betöltés