Válassza az Oldal lehetőséget

Kategória: párlat

Whisky Show

A világszerte népszerű whisky bemutatók magyarországi változata az évről évre megrendezett Whisky Show, ahol több száz whisky és érlelt párlat kóstolható.

Olvass tovább

Opera Vodka

Az Opera Gin után itt az Opera Vodka. Az Első Magyar Gin Manufaktúra most egy másik spirit kategóriában indít kiemelkedő minőségű terméket, hogy újabb szegmensben hódítsák vissza a magyar közönség bizalmát a nemzetközi prémium márkáktól.

Olvass tovább

Bulldog gin

A briteket meghódította, most a magyarokat győzné meg a Bulldog gin arról, hogy ha a tradíciót öntörvényűséggel és újító szellemmel dobjuk fel, tökéletes összhangot kapunk végeredményként.

Olvass tovább

Pálinka kalauz

2011-ben Pálinka kalauz címmel futott a TV Paprikán egy negyedórás epizódokból álló 11 részes sorozat. A Youtube-on fellelhető darabokból kimagoztam, aminek írva is helye van!

Olvass tovább

Jägermeister Scharf

Világpremier Magyarországon! Jägermeister SCHARF néven új ital jelent meg a bárok és a boltok polcain. Alapját az eredeti receptúra adja, de nagyobb szerepet kapott benne a gyömbér, így jött létre az eddigi legtüzesebb Jägermeister.

Olvass tovább

Opera Gin Budapest

Itt az Opera Gin Budapest, az első hazai craft gin! Az Első Magyar Gin Manufaktúra terméke tizenegyféle fűszerrel, tihanyi levendulával, hazai borókával, grapefruit héjjal és mákkal készül.

Olvass tovább

Forrás pálinka

Forrás néven új pálinkamárka mutatkozott be a piacon, amelyből longdrinket is készítenek a vendéglátóhelyek. A különös ötlet célja, hogy a belvárosban működő kedvelt turistahelyek megnöveljék a pálinkaforgalmat, és megismertessék a hungarikumot a külföldiekkel.

Olvass tovább

Hendrick’s gin

A világ tele van átlagos, kiszámítható dolgokkal, de a Hendrick’s sosem lesz ilyen. A kézműves gin, amely a rózsa- illetve uborkaeszenciának köszönhetően önmagában is különleges, elhivatottan keresi a nem mindennapi dolgokat.

Olvass tovább
Betöltés