Válassza az Oldal lehetőséget

Kategória: párlat

Tubi 60

Tubi 60. Citrusos gyógynövény likőr. Folyékony eufória. Több mint alkohol. Elixír. De hogy jutott el Izraelből Magyarországra? Mi is ez?

Olvass tovább

Gemenc Bronz Whiskey

A 60% kukorica és 40% árpa összetételű Gemenc Whiskey a Horizont Sörfőzde Prémium, Night Shift Barleywine 2021 sörének a hordóiban került utóérlelésre. A 0046-os whiskey 2019 márciusában került lepárlásra, majd 2021 márciusában került a sörös hordókba.

Olvass tovább

Cseles

A Cseles egy felnőtt szörp. Első ízvariánsa egy alkoholos, meggyes, szegfűszeges, fahéjas szirup – ízében kis csavar, csipetnyi csel -, amit 1:6 arányban tanácsos szódával felhúzni, majd citromkarikával, jégkockával, szívószállal kínálni.

Olvass tovább

Whisky Show

A világszerte népszerű whisky bemutatók magyarországi változata az évről évre megrendezett Whisky Show, ahol több száz whisky és érlelt párlat kóstolható.

Olvass tovább

Opera Vodka

Az Opera Gin után itt az Opera Vodka. Az Első Magyar Gin Manufaktúra most egy másik spirit kategóriában indít kiemelkedő minőségű terméket, hogy újabb szegmensben hódítsák vissza a magyar közönség bizalmát a nemzetközi prémium márkáktól.

Olvass tovább

Öreg Gin

Kézműves gin, 14 fűszer hozzáadásával, tradicionális rézüstben főzve, grátisz epres verzióban. De mitől öreg, ha ízében friss?

Olvass tovább
Betöltés