Sugarbeer

2023-ban megint egy nagy dobással rukkolt elő a Sugarbird, hiszen ha valami igazán jellemző a marketingjükre, akkor az a kreatív egyediség.

Már hetek óta izgalmak és találgatások kísérték a márka rajongóinak életét. Rejtélyes óriásplakátok lepték el az ország különböző pontjait, amelyeken csak egy Sugarbird felirat és egy koronához hasonló logó látszódott. Sokan arculatváltásra, de volt, aki szépségkirálynős kollekcióra tippelt, azonban a valódi jelentésre kevesen jöttek rá. Természetesen a márka mindvégig hallgatott, majd egyszer csak lehullt a lepel. Magyarország egyik kiemelkedő sörmanufaktúrájával, a MONYO Brewing Co. csapatával kollaboráltak.

Ragyogás, csillogás, tündöklés

Megszületett a Sugarbird nagybetűs PARTY kollekciója, amiben nagyon nőies, nagyon csillogós darabokkal találkozhatunk, tele hordható és szinte kötelező fazonokkal. Ragyogásunkat már csak a Sugarbird X Monyo limitált kiadású nyári söre fokozhatja.

Jagasics v. Csonka Hedvig, a Sugarbird alapítója és tulajdonosa elmondta:

Izgalmas számunkra nagyon ez a kollaboráció a MONYO Brewing Co. sörmanufaktúrával, hiszen tényleg megszületett egy csajos, igazi nyári sör, ami nem utolsó sorban még finom is. Hosszas előkészületek és munkálatok állnak mögöttünk. Először meg kellett álmodni magát az összetételt, ami számos kóstolás és szavazás után véglegesült. Komoly folyamat volt maga a címke megtervezése is, hiszen szerettük volna, hogy mind a két márka imidzse visszatükrözzen a terméken. Azt hiszem tényleg egy abszolút erős végeredmény született, innentől kezdve már csak élvezni kell. A kollaborációhoz párosul egy különleges kollekciónk is, Baranyi Ádám tervezőnk PARTY kollekciója. Már nagyon szerettünk volna újra olyan fazonokkal kijönni, amik a fesztiválok és a bulik alapdarabjaivá válnak. Csillogás, ragyogás, magabiztosság és tündöklés jellemzi a kollekciót. Ismét Dusan Petrovic szerb fotóst kértük fel a kampányunk megörökítésére, így egyenesen Belgrádig utaztunk, hogy elkészüljön a sorozat. Nagyon jó hangulatú napokat töltöttünk ott el, a szerb modellek pedig azonnal szerelmesi lettek kollekciónak. Ahogy mindig mondani szoktam, legyen tánc, az idei nyarat pedig élvezzük ki és ragyogjuk be!

Sugarbird Party Collection (webshop 2023)

Rich Bitch – limitált kiadású női sör

A MONYO csapata örömmel vetette bele magát a Sugarbird-vel való együttműködésbe, mert mindig izgalmas kihívás megtalálni azt az ízt és receptet, amely jól reprezentálja az adott két márkát. A sör típusa egy ún. “pastry sour ale”, vagyis egy gyümölcsös savanyú sör kis édeskés lezárással, összhatásában egy pazar desszerthez lehetne hasonlítani. A sörhöz rengeteg valódi málnapürét és kókuszt adagoltak. A végeredmény egy rendkívül izgalmas sör lett, amely kellően üdítő és frissítő jellegű a nyárra, amiben a málna és a kókusz szépen harmonizál.

  • Típus: Pastry Sour Ale (felsőerjesztésű)
  • Kiszerelés: doboz (330 ml)
  • Összetétel: laktóz, víz, árpamaláta, komló, sörélesztő
  • Alkoholtartalom (ABV): 6,6%
  • Keserűség (IBU): N/A
  • Szín (EBC): N/A
  • Eredeti szárazanyag-tartalom (Balling): N/A
  • Származási hely: Magyarország (Budapest)
  • ÉrtékelésUntappd / RateBeer
Rich Bitch Pastry Sour Ale

Csak a készlet erejéig

Mind a kollekció, mind az Rich Bitch, 2023. június 15-én indult útjára. De érdemes nagyon résen lenni, hiszen limitáltak a darabszámok.

update 2023.08.20.:

A siker megkérdőjelezhetetlen, hiszen hetek alatt sold out lett a termék, és azóta is nagy figyelem kiséri a rózsaszín történetet. Jó hír, hogy hamarosan újra elérhető lesz a málnás-kókuszos hűsítő csodaital.

Jagasics v. Csonka Hedvig, a Sugarbird alapítója és tulajdonosa a sör sikerét látva így fogalmazott:

Mi sem számítottunk arra, hogy ilyen sok üzenetet és pozitív visszajelzést kapunk a sörrel kapcsolatosan. Egyszerűen imádják. Nagyon rövid idő alatt sold out lett a termék, de a MONYO Brewing Co. csapatával mindenképp folytatjuk az együttműködést és a most nyáron debütáló sör is hamarosan újra kapható lesz a polcokon, valamint a kijelölt vendéglátóhelyeken. Nekünk is egy izgalmas tapasztalás volt ez a kollaboráció, hiszen hiába van már számos együttműködés mögöttünk, ilyen jellegű először történt a márka életében. Szeretjük az egész storyt, ezért már sok-sok ötlet van a fejünkben, hogy mivel lehetne tovább fokozni az élményeket. A nyárnak még nincs vége, ahogy a további meglepetéseknek sem. Sok mindennel készülünk még a közeljövőben.

Gyártó adatlap – MONYO Brewing


Iszol te rendesen?

esemény italok érdekesség