Válassza az Oldal lehetőséget

Címke: esemény

Nyitott Főzdék Napja

A Nyitott Főzdék Napja egy ingyenes programsorozat, aminek célja, hogy az érdeklődők megismerjék a közvetlen környezetükben működő sörfőzdéket, minél többet tudjanak meg a sörkészítés alapanyagairól, technológiáiról és a különböző sörtípusokról.

Olvass tovább

Whisky Show

A világszerte népszerű whisky bemutatók magyarországi változata az évről évre megrendezett Whisky Show, ahol több száz whisky és érlelt párlat kóstolható.

Olvass tovább

Corvin Sörfesztivál

Kis- és nagyüzemi sörkülönlegességek, fesztiváli forgatag, szaftos sörkorcsolyák a Serfőző csapatával a Corvin sörfesztiválon, a Corvin sétányon. Egyre szebb, egyre jobb – szezonnyitó és szezonzáró!

Olvass tovább

SörKör teljesítménytúra

Szintidő: 7 óra. Távolság: 20-30 km. Szintkülönbség: 800-1200 méter. Fogyasztás: 10-15 korsó sör. Kombinált teljesítménytúra ez a javából. Sörivással, gyaloglással. Ráadásul az idei már a 23.

Olvass tovább

Ogre Bácsi Söregyetem

A sör minden aspektusból. Ingyenes szakmai előadások. Felkészülni, vigyázz: ZH, kredit, szemeszter! A sörök és témák minőségért a sörtudományok kitüntetett rektora saját hírnevével felel: Ogre Bácsi végig mér mindent vigyázó szemeivel.

Olvass tovább
Betöltés