Hazai vodka, határtalan segítség

Az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül igyekszik segíteni az észak-keleti szomszédunkból menekülőknek az Angyalgyár Kft. A Rézangyal pálinkákat gyártó cég legújabb termékének minden értékesített palackja után 1 euróval járul hozzá az Ukrajnát a háború miatt elhagyni kényszerülők sorsának könnyebbé tételéhez. Ezen túlmenően a gyártási, címkézési és palackozási területen munkalehetőséget is ajánlanak abban a budapesti üzemben, ahol a cég legújabb szeszesitala, a Cheers 4 Peace vodka készül.

Noha a vodka származási helye a közhiedelemben Oroszország, a piacon kiváló minőségű lengyel, finn és svéd versenyzők is aktívak, a luxuskategóriában pedig – mint számos egyéb téren – a franciák viszik a prímet. Ebbe a versenybe száll be most prémium termékével az Angyalgyár: a 100 százalékban magyar Cheers 4 Peace hazai gabonából és munkaerővel készül.

Cheers 4 Peace vodka
Cheers 4 Peace vodka

Gyorsreagálású termék

Magát a vodkát egy éve fejlesztik. Bár magyar vodka létezik a piacon, a tapasztalat az, hogy az elérhető árú, mégis prémium termékeknek van még helye a vendéglátóhelyek polcain. A tökéletes ízélményt több fejlesztési és tesztfázis során érték el, mire megtalálták azt, ami tökéletesen kielégíti a hazai közízlést.

A végső receptúrát már épp készültek piacra dobni egy másik márkanév alatt, mikor kitört a háború. A jelenlegi helyzetre reagálva az ital új arculatot kapott, és karitatív kapcsolataikat felhasználva most azokat támogatják, akiknek igazán szüksége van rá. Tehát magát a terméket már hosszú ideje fejlesztették – a fogyasztói visszajelzések alapján a Fogas-Instant komplexum pultjában és a Szimplában is szeretik -, viszont a rebrandinget abszolút a szituáció szülte, no meg az érzés, hogy kivegyék a részüket a segítségnyújtásból.

Miután a háborús helyzet véget ér, az eredeti márkanév alatt tervezik újra bemutatni a nagyközönségnek az italt.

Szolidaritás és minőség

Gaspari Zsolt, az Angyalgyár ügyvezető igazgatója elmondta:

Bízunk benne, hogy ezt az újabb magyar terméket ugyanolyan lelkesen fogadják a hazai fogyasztók, mint az első hazai prémium gint. Az elérhető árú, prémium minőségű szeszesital azoknak a vendéglátósoknak is jó lehetőség, akik az orosz termékeket, köztük a vodkákat – a háború sújtotta Ukrajna iránti szolidaritásból – eltávolították a polcaikról.

Az első 1000 palack kézi címkézéssel és kézi palackozással készült el.

Gaspari Zsolt lehetségesnek nevezte, hogy az ötlet és az arculat működőképességét a nemzetközi porondon is tesztelik. A nemzetközi kampányban azonban csak olyan szeszesitalgyártók vehetnek részt, amelyek készek rá, hogy a saját országukban az Angyalgyár által ellenőrzött szervezeten keresztül folytassák az adományozást a háború elől menekülők javára.

Jellemzők – Cheers 4 Peace vodka

  • Típus: vodka
  • Kiszerelés: palack (1000 ml)
  • Összetevők: gabonapárlat, víz
  • Alkoholtartalom: 40,0%
  • Származási hely: Magyarország (Budapest)
Cheers 4 Peace vodka
Cheers 4 Peace vodka

Gyártó adatlap – Angyalgyár Kft.

A 2005-ben elindított Rézangyal márkáról ismert vállalkozás jelenleg a Coca-Cola HBC által forgalmazott prémium minőségű pálinkák kizárólagos gyártója. A nagyapáink italának tartott pálinkát idehaza és külföldön is népszerűvé tevő csapat nem csupán a megkérdőjelezhetetlen minőségre, hanem termékeik formabontó dizájnjára is kiemelt figyelmet fordít.


Iszol te rendesen?

esemény italok érdekesség