A világ ma már rengeteg módon összekapcsolódik, ugyanakkor egyre jobban elszakadunk egymástól. Egyre nehezebben értjük meg azokat az embereket, akik különböznek tőlünk. A Heineken arra ösztönöz, hogy új szemszögből tekintsünk az életünkre, hogy jobban élvezzük minden pillanatát, és inspirál arra, hogy nyitottabbak legyünk.

A Heineken Silver egy magas minőségű, könnyen iható prémium láger sör 4% alkoholtartalommal, 100% árpamaláta felhasználásával. A Heineken Silver egy különleges sörfőzési folyamat eredménye, mit több európai országban főznek, köztük Magyarországon is.

Ahogy minden Heineken sör, úgy ez is gondos odafigyeléssel, szenvedéllyel készül, kiemelt figyelmet fordítva a minőségre és a természetes összetevőkre.

Heineken Silver
Frissítő és könnyed

Heineken Original vs. Heineken Silver

A Heineken Silver összetevői ugyanazok, amiket a Heineken Original receptjében a fogyasztók már megkedveltek, viszont más az arányuk. Ami a Heineken Silver sör esetében még eltér, hogy a Heineken Originalt 0 és 1°C között érlelik, a Heineken Silvert pedig -1°C-on – pontosan ugyanannyi ideig. Hidegben könnyebben kicsapódnak a fehérjék és a fanyar csersavak, ezáltal szűrhetővé válnak, és minél alacsonyabb ez a hőmérséklet, annál inkább. Szűrés közben ezeket az anyagokat eltávolítják, ennek köszönhető a kellemesen frissítő és könnyed íz, tökéletes élményt nyújtva azoknak, akik nem kedvelik a keserűséget.

Célcsoport

A Heineken Silvert egyszerre 18 országban vezetik be: Albániában, Bulgáriában, Dániában, Finnországban, Franciaországban, Gibraltáron, Görögországban, Magyarországon, Olaszországban, Luxemburgban, Máltán, Hollandiában, Lengyelországban, Portugáliában, Romániában, Spanyolországban, Svájcban, az Egyesült Királyságban, és mindemellett felkészül Norvégia.

Korosztályát tekintve pedig azok az Y és Z generációs fogyasztók a célcsoport, akik egy minőségi, frissítő ízű, könnyed sört keresnek. A Heineken Silver a tökéletes sör élményét biztosítja mindenkinek, aki a megszokott lágereknél könnyen ihatóbb termékre, és kevésbé keserű ízre vágyik.

Kiszerelés

A Heineken Silver új ízvilágához friss megjelenés illik. Ezért az ikonikus zöld Heineken címkét türkizkékre cserélték, mi egyrészt a frissítő ízre utal, másrészt megkülönbözteti a Heineken Originaltól. A Heineken Silver 0,33-as a megszokottnál keskenyebb és magasabb dobozban, valamint 0,33-as palackban érhető el. A Heineken természetesen folyamatosan figyeli a fogyasztói igényeket, és ha úgy ítélik, hogy szükség van a 0,5 literes vagy a hordós kiszerelésre, az is jönni fog.

Heineken Silver
Heineken Silver 0,33 literes dobozban és palackban

Virtuális sörsajtó

2022. március 17-én a globális HEINEKEN márka egy minden országnak közös, metaverzumos launch eventet szervezett. Ettől a ponttól a Heineken Silver a vállalat virtuális sörfőzdéjében, a magával ragadó Decentraland digitális platformon belül is megtalálható. A különleges A-élesztőt A-pixelekre, a mezőkön szüretelt komlót pedig virtuális, NPC-k által termesztett bináris komlóra cserélték. A virtuális sörfőzési folyamat egészét a Heineken sörfőzőmestereinek digitális avatárjai felügyelik.

Bram Westenbrink, a Heineken márka globális vezetője elmondta:

A Heinekennél hiszünk abban, hogy a kapcsolattartás ugyanolyan elengedhetetlen az emberi léthez, mint a víz vagy a levegő. Tudjuk, hogy a metaverzum szórakoztató módon hozza össze az embereket, azonban világos, hogy ez nem a legkézenfekvőbb hely egy új sör megkóstolására. Vadonatúj virtuális termékünk bemutatójával mintegy görbe tükröt mutatunk magunknak és azoknak a márkáknak, akik olyan innovációkkal ugranak fejest a metaverzumba, amelyeket a legjobban a való világunkban élvezhetünk. Szeretnénk egy kicsit viccet csinálni ebből, és mindenkit emlékeztetni arra, hogy a valóságban semmi sem helyettesítheti a sör frissítő ízét, még az új virtuális Heineken Silver sem.

Heineken Silver
Sörbemutató a Decentralandban

Jellemzők – Heineken Silver

Könnyen iható, kevésbé keserű, különleges prémium láger sör finom lecsengéssel és a Heineken összetéveszthetetlen, gyümölcsös ízjegyeivel. Igazán frissítő íz.

  • Típus: Lager (alsóerjesztésű)
  • Kiszerelés: palack (330 ml), doboz (330 ml)
  • Összetétel: víz, árpamaláta, komló
  • Alkoholtartalom (ABV): 4,0%
  • Keserűség (IBU): 9
  • Szín (SRM / EBC): N/A
  • Eredeti szárazanyag-tartalom (Balling): N/A
  • Származási hely: Magyarország (Sopron)
  • ÉrtékelésUntappd / RateBeer

Gyártó adatlap – Heineken Hungária


Iszol te rendesen?

esemény italok érdekesség