A Dreher Sörgyárak Zrt. bemutatja új termékét, a Dreher 24 alkoholmentes sört. A frissítő ital a nap 24 órájában szabadon fogyasztható, és ugyanolyan élményt nyújt, mint alkoholos társai. A valódi sörízt a Dreher egy merőben új technológia alkalmazásával érte el.

Az alkoholmentes sörök eddig két eljárással készültek, vagy idő előtt megszakították a főzési eljárást, vagy utólag vonták ki az alkoholt a már kész termékből. Tehát a főzési eljárás mindkét esetben úgy indult, mint az alkoholos sörök esetén, de később módosítottak a folyamaton, és ez befolyásolta a kész termék ízét. A Dreher 24 azonban merőben új eljárással készül, melynek alapját egy új természetes élesztő alkalmazása képzi, tehát ezt eleve alkoholmentes sörnek főzik. Az új technológiának köszönhető a Dreher 24 valódi söríze.

A Dreher 24 teljes mértékben megfelel a Dreher fogyasztók magas elvárásainak, az új prémium kategóriás termék ugyanis a hagyományos sörök élményét nyújtja. Kiváló alternatíva lehet az üdítők és ásványvizek mellett, hiszen a nap 24 órájában szabadon fogyasztható.

Dr. Vass Kornélia, a Dreher Sörgyárak Zrt. kommunikációs igazgatója elmondta:

A prémium alkoholmentes fogyasztók számára választásuk nem külső kényszer, hanem egy belülről jövő felelős döntés eredménye. Az ok nem csak az lehet, hogy vezetek. Lehet, hogy azért nem akarok alkoholt inni, mert a későbbiekben még dolgoznom kell, vagy egy fontos ügyet kell elintéznem, de mégis szeretném élvezni a sör frissítő ízét. A Dreher 24 kiváló lehetőséget kínál azok számára, akik igazi karakteres, frissítő ízre vágynak.

Minőségi csere

A Dreher 24 a Dreher Alkoholmentes helyét veszi át a Dreher portfólióban, és 2008. július végétől található meg a boltok polcain és a vendéglátóhelyeken. A dobozos kiszerelés újdonságnak számít, hiszen eddig nem találkozhattak a fogyasztók dobozos alkoholmentes Dreherrel. Az új termék új csomagolást kapott.

Dreher24
kis üveg, nagy üveg, doboz

A dizájn ez esetben is teljes mértékben illeszkedik a márka üzenetéhez:

annyi a világ, amennyit beletöltesz

A bevezetés időszakában az üveges kiszerelésen egy figyelemfelkeltő nyakgallér is található, amelyen a Dreher 24 főbb ismérveit és előnyeit olvashatják a fogyasztók.

Dreher24 reklám
Dreher24 reklám: Mostantól mindig

Jellemzők – Dreher 24

Gazdag ízvilágú, kellemesen karakteres sör, aranyló színnel és fehér habkoronával, alkoholmentes változatban.

  • Típus: Non-Alcoholic Beer (alsóerjesztésű)
  • Kiszerelés: doboz (500 ml), palack (330 ml, 500 ml)
  • Összetétel: víz, árpamaláta, komló, komlókivonat
  • Alkoholtartalom (ABV): max. 0,5%
  • Keserűség (IBU): N/A
  • Szín (SRM / EBC): N/A
  • Eredeti szárazanyag-tartalom (Balling): N/A
  • Származási hely: Magyarország (Budapest)
  • ÉrtékelésUntappd / RateBeer

Gyártó adatlap – Dreher Sörgyárak


Iszol te rendesen?

esemény italok érdekesség