Mi van itt? Az eredeti Dreher 24 után tavaly májusban három, majd még egy új Dreher 24 ízesített sör jelent meg az alkoholmentes sörök piacán. Csak ugye az mind gyümölcsös volt, amiben nagyítóval kell keresni a sör ízét. Talán a Dreher Red Ale sikere és az alkoholmentes sörök piacának kétszámjegyű növekedése mi együttesen inspirálta a termékfejlesztőket, hogy előálljanak a Dreher 24 Vörös Sör ötletével.

A jellegzetes ízű alkoholmentes sör március elején kerül a boltokba. A sörlevet infúziós cefrézéssel készítik, majd speciális élesztőt használnak, amely segítségével extrém alacsony alkoholtermelés mellett is megjelennek az erjesztéskor keletkező ízkomponensek.

Négyesi Fruzsina, a Dreher Sörgyárak magyar márkáinak márkavezetője elmondta:

Az új recept és gyártási technológia megtervezésekor azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy a világos típusú alkoholmentes sörök mellett egy izgalmas terméket vezessünk be a nem ízesített alkoholmentes sörök piacára. A Dreher 24 Vörös Sörrel több választási lehetőséget kívánunk biztosítani azoknak, akik valódi söríz élményt keresnek alkoholmentes változatban.

Dreher 24 Vörös Sör
Dreher 24 Vörös Sör

A nem ízesített alkoholmentes sörök piacán eddig számos márka, de jellemzően világos típusú, vagy többségében világos fajta volt jelen. Ezen változtat most a Dreher 24 Vörös Sör, amely kiszélesíti az alkoholmentes sörkategóriát Magyarországon.

A Dreher Sörgyárak elkötelezett a felelős alkoholfogyasztás mellett, amelyet a 11 éve futó Ésszel iszom programjával támogat. A 2009-ben indított kezdeményezés célja, hogy változatos eszközökkel és hatásos üzenetekkel kezdeményezzen párbeszédet a témában. A felelős alkoholfogyasztás jegyében a vállalat változatos alkoholmentes termékportfóliót is kínál alternatívaként a fogyasztóinak.

Jellemzők – Dreher 24 Vörös Sör

Egy gazdag ízvilágú, kellemesen karakteres, alkoholmentes sör, pörkölt malátás aromával, amivel az igazi söríz élvezhető bárhol, bármikor.

  • Típus: Non-Alcoholic Beer (alsóerjesztésű)
  • Kiszerelés: doboz (500 ml), palack (500 ml)
  • Összetétel: víz, árpamaláta, komló, komlókivonat
  • Alkoholtartalom (ABV): max. 0,5%
  • Keserűség (IBU): N/A
  • Szín (SRM / EBC): N/A
  • Eredeti szárazanyag-tartalom (Balling): N/A
  • Származási hely: Magyarország (Budapest)
  • ÉrtékelésUntappd / RateBeer

Gyártó adatlap – Dreher Sörgyárak


Iszol te rendesen?

esemény italok érdekesség