Minap a budapesti Erzsébet téren áthaladók nem mindennapi esemény szemtanúi, illetve részesei lehettek. Történt ugyanis, hogy az Akvárium Klub teraszán forgatták a Jägermeister legújabb pörgős, bulis, dokumentarista rövidfilmjét, amiben a legendás hármas: Ganxsta Zolee, Harsányi Levente és Nacsa Olivér alakítja azt a baráti kört, akik semmi mást nem akarnak, csak az utca embereivel, na meg egy-két-há… jéghideg Jägerrel koccintani.

Harsányi Levente, Nacsa Olivér, Ganxsta Zolee
Harsányi Levente, Nacsa Olivér, Ganxsta Zolee

Benne vagy?

Az idei év első felében jött ki az új Jägermeister koncepció, az “Are you in?”. Magyarul ez annyit tesz: “Benne vagy? A több évtizede változatlan receptúrával készülő, a világ talán legismertebb német keserűlikőr márkájának legújabb reklámfilmje szerint egy jó sztori kedvéért akár fejjel lefelé is nekivágunk a városnak, vadállatokkal zárjuk össze magunkat és még egy fotón is kiabálunk, jóllehet senki sem hall minket. A Jägermeister új kampányával együtt ünnepli azokat a pillanatokat, amelyeket leginkább a barátaival élvez az ember. Lehetnek ezek spontán kialakult helyzetek, vagy közösen eltervezett éjszakai kalandok, a lényeg az, hogy együtt csináljuk.

Jägermeister: Are you in?

Ez az ötlet ihlette a pár hete forgatott haveri koccintás megfilmesítését is. Ganxsta Zolee, Harsányi Levente és Nacsa Olivér három teljesen különböző figura, mégis remek triót alkotnak. Állandóan poénkodnak, a csajok-sport-buli körüli heccelődéseik már önmagában rendkívül viccesek. Mindezt most egy különleges Jägermeister terepjáró és mobilbár díszletei között követték el, ahol a minden lében kanál Tibike fogta be a gyanútlan járókelőket egy kis jégfaragásra, hogy aztán a JÉGHIDEG Jägerrel a kézben együtt koccinthasson mindenki.

Csak nekünk, csak most!

Ami a történet további pikantériáját adja, hogy mi a forgatásra is meg voltunk hívva, és így kicsit többet láttunk. Ezek a srácok orbitálisan hülyék! Ha kell, ha nem, ömlik belőlük a szó, de ha véletlenül bármit inni kell, akkor sem jönnek zavarba. Aztán a nap végén volt egy pillanat, amikor eléjük álltunk, hogy na, nem úgy van az, vegyük a figurát kicsit komolyabbra, és foglaljátok össze pár mondatban, hogy miben is voltatok benne, tulajdonképpen mi történt? Ezt már csak a mi kameránk rögzítette.


Iszol te rendesen?

esemény italok érdekesség