Tele az Instagram izgalmas sörfotókkal és magukat és a melleiket mutogató jó csajokkal, hogy nem győzi az ember nyomogatni rájuk a szívecskéket. Mindkét téma érdekel? Jó helyen jársz, mert vannak páran nemzetközi viszonylatban, akik ügyesen kombinálják a kettőt.

Hogy a testi adottságokon túl mennyi a fókusz ilyenkor a sörökön? Tudod mit? A képek alapján döntsd el te!

Bár a kapcsolódó sörírások szakmaisága megkérdőjelezhető, az biztos, a “belenyalnék én is” kifejezés két női mell közt fuldokolva többlet értelmet nyer. De nézzük is a műfaj legjobbjait.

#10 – acraftbeergirl

21 éves amerikai sörsznob. A legtöbb fotón szimplán csak csinos, Insta mértékkel egészen visszafogott, de van hogy kimutatja foga fehérjét, és egész nagy felületen mutatja szépen barnára sült bőrét.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@acraftbeergirl által megosztott bejegyzés,

 aktuális Instagram állapot: 181 bejegyzés, 14,9 ezer követő, 969 követés

#09 – juliasferato

Neked is Kiszel Tünde jut eszedbe róla? Persze ez egy frissebb és minőségibb kiadás, de akkor is. Némely szerepjátékosan beállított kép hasonló kvalitású naptárba kívánkozik, mondjuk az orosz fővárostól távolabb eső vadregényes sztyeppékken elhiszem, hogy lenne rá igény.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Craft Beer Blog � Крафт пиво � (@juliasferato) által megosztott bejegyzés,

 aktuális Instagram állapot: 374 bejegyzés, 39,6 ezer követő, 5246 követés

#08 – val.beer.i

Egy egészen hétköznapinak tetsző szőke tetovált sörgeek orrbavaló karikával az USA-ból. Válogatott környezetben elkészített fotóit dizájnolt logóval vízjelezve rakja ki az Instagramra, és ha ez nem utal profizmusra, akkor mi?

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Val Baril (@val.beer.i) által megosztott bejegyzés,

aktuális Instagram állapot: 1219 bejegyzés, 31,3 ezer követő, 1056 követés

#07 – lucylovescraft

Csak mondom, Oroszország is rálépett a kraft sörök útjára. A moszkvai szőke DJ lánynál vagányabb arc talán csak Putyin lehetne az ügy népszerűsítésére nála. Laza, életvidám, és tavaly még Budapestet is meglátogatta.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

LUCY LOVES CRAFT (@lucylovescraft) által megosztott bejegyzés,

 aktuális Instagram állapot: 155 bejegyzés, 7827 követő, 341 követés

#06 – herewithbeer

Amy kiköpött Sarka Kata. De a San José-ben élő lány vitathatatlan szépségét egy igaz ügy, a kisüzemi sörök oltárán mutogatja, néha szexi titkárnősen, mégis ízlésesen visszafogottan, épp csak mostanában alig. Nagyon remélem, újra kedvet kap, és a melleit még egy kicsit jobban kidobja.

aktuális Instagram állapot: 923 bejegyzés, 36,4 ezer követő, 1225 követés

#05 – thegirlwithbeer

Egy természetesen bájos leány San Diego-ból. Kalandozásai és utazásai során az elé vetődő sörökkel épp csak annyira pózol, mint mindegyikünk, ellenben neki jól áll.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Melis| Beer•Barbells•Travel (@thegirlwithbeer) által megosztott bejegyzés,

 aktuális Instagram állapot: 320 bejegyzés, 79,5 ezer követő, 812 követés

#04 – kara_bo_beer_a

Kanadai szülők nagymellű sarja. Keblében dübörög a rock, a sört meg úgy issza, mintha nem lenne holnap. Szereti átadni magát a sörös élvezeteknek a kádban, és olyankor a habok alól néha kilátszik… színesre varrt karja. Csak ő tudja, miért nem engedi képeit beágyazni a hasonló tartalmakba.

instagram mell: kara_bo_beer_a

aktuális Instagram állapot: 1264 bejegyzés, 35,2 ezer követő, 1728 követés

#03 – pumpedtopour

Az alapoktól meg van csinálva ez a test. Látványosan beraktak neki ezt-azt. Megjelenése alapján a pornós vonal is gyanús, orbitális segg, brutál műcsöcs, gengszterfilmekbe illő amerikai álom, ergo kész a tökéletes Instagram. Ugyanakkor szorult belé annyi üzleti érzék, hogy a sör- és magamutogatás mellett elketyegjen egy webshop, a repertoárban karórák, pólók, napszemüvegek. Immáron csak mentett képernyőképpel.

instagram mell: pumpedtopour

aktuális Instagram állapot: 478 bejegyzés, 37,9 ezer követő, 1278 követés

#02 – babels_cameron

Az Amerikai Egyesült Államok szülöttje, Ohio államból, Cleveland városából. Kitűnő adottságokkal bíró nagymellű, fekete hajú szépség, esetenként titkárnős szerepjátékban. Mimikája annyira változatos, mint Steven Seagalnak, de a konstans mély dekoltázs a legtöbb férfit kárpótolja ezért.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Tanya Lawrence (@babels_cameron) által megosztott bejegyzés,

aktuális Instagram állapot: 2293 bejegyzés, 203 ezer követő, 134 követés

#01 – hoppy_floppy

Gigantikus mellek szabad esésben. Érdekesség, hogy arc nélküli tartalmakkal kezdte, majd mostanában megmutatta azt is. Ekkor derült ki róla, hogy egészében véve se egy bányarém, sőt… Egy helyes nő a szomszédból – oké, a szomszédos USA-ból – gigantikus mellekkel. Vagy ezt már mondtam? Épp csak akkora sztár, hogy beágyazni a tartalmat nem lehet tőle. Hova lesz ezzel az opcionális lehetőséggel az Instagram?

instagram mell: hoppy_floppy_

aktuális Instagram állapot: 631 bejegyzés, 11,5 ezer követő, 5446 követés

Vajon a sörök és mellek első magyar képviselőnője az Instagramra mikor érkezik meg?


További nők, ittak még, csak kevésbé kihívók…


Iszol te rendesen?

esemény italok érdekesség